Benvinguda dels professors /Welcome from the teachers

Benvinguda dels professors
Estem molt contents de poder fer aquest curs amb vosaltres, estem segurs que serà una bona manera de començar la vostra estada a les universitats catalanes i que aprendreu molt català. Us convidem a seguir aquest blog per tenir informació relacionada amb el curs.

Welcome from the teachers
We are very happy to have you on the course and we are sure this will be the beginning of a fruitful stay at one of the Catalan universities as well as the perfect way to start your Catalan language learning. Follow this blog to find out more information about the course.

Bienvenida de los profesores
Estamos muy contentos de contar contigo en este curso. Estamos seguros de que será una buena manera de empezar tu estancia en la Universidad de Barcelona y de que aprenderás mucho catalán. Te invitamos a seguir este blog para tener información relacionada con el curso.

dilluns, 23 de maig del 2011



En marxa el curs EILC a la UB!

El curs 2011-12 s’ofereixen per segona vegada a Espanya els Cursos Intensius de Llengua Erasmus (EILC), destinats a preparar el període de mobilitat dels estudiants mitjançant cursos de llengua i cultura gratuïts. Els participants en els cursos EILC reben una beca que els ajuda a cobrir les despeses derivades de la seva estada a la universitat organitzadora.

Aquests cursos, finançats per la Comissió Europea, volen facilitar l’aprenentage de les llengües minoritàries dels països d’acollida als estudiants ERASMUS. Els països amb beques EILC han estat Bèlgica (Comunitat Flamenca), Bulgària, Dinamarca, Eslovàquia; Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Letònia, Lituània, Hongria, Islàndia, Itàlia, Holanda, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Turquia, Txèquia i Xipre. Aquest any s'incorpora Espanya amb el català, el basc i el gallec. L'oferta dels cursos de llengua catalana la va presentar la Xarxa Vives i es va fer conjuntament amb les universitats de Catalunya, les Illes i el País Valencia.
El curs que ofereix la UB, -a part de l’oferta habitual dels SL- del 29 d'agost al 9 de setembre de 2011, inclou, a més a més de les classes de llengua presencials, diverses activitats culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada